Прощальное

̶П̶р̶о̶щ̶а̶й̶.̶ ̶Т̶ы̶ ̶с̶в̶е̶р̶г̶н̶у̶т̶ ̶с̶ ̶п̶ь̶е̶д̶е̶с̶т̶а̶л̶а̶.̶ ̶
̶Г̶у̶л̶я̶й̶,̶ ̶к̶у̶т̶и̶.̶ ̶
̶А̶ ̶м̶н̶е̶ ̶о̶б̶р̶ы̶д̶л̶о̶.̶ ̶Я̶ ̶у̶с̶т̶а̶л̶а̶.̶ ̶
̶М̶е̶н̶я̶ ̶м̶у̶т̶и̶т̶ ̶
̶О̶т̶ ̶в̶о̶з̶в̶р̶а̶щ̶е̶н̶и̶й̶ ̶с̶р̶е̶д̶и̶ ̶н̶о̶ч̶и̶ ̶
̶И̶ ̶п̶о̶у̶т̶р̶у̶.̶ ̶
̶Т̶е̶п̶е̶р̶ь̶ ̶к̶о̶г̶о̶ ̶и̶ ̶с̶к̶о̶л̶ь̶к̶о̶ ̶х̶о̶ч̶е̶ш̶ь̶ ̶
̶Л̶ю̶б̶и̶ ̶в̶о̶к̶р̶у̶г̶.̶ ̶
̶М̶ы̶ ̶м̶и̶м̶о̶ ̶с̶ч̶а̶с̶т̶ь̶я̶ ̶п̶р̶о̶л̶е̶т̶е̶л̶и̶,̶ ̶
̶К̶а̶к̶ ̶д̶в̶е̶ ̶з̶в̶е̶з̶д̶ы̶.̶ ̶
̶А̶ ̶с̶ ̶к̶е̶м̶ ̶т̶ы̶ ̶н̶ы̶н̶ч̶е̶ ̶т̶а̶м̶ ̶в̶ ̶п̶о̶с̶т̶е̶л̶и̶ ̶–̶ ̶
̶М̶н̶е̶ ̶в̶с̶ё̶ ̶р̶а̶в̶н̶о̶.̶ ̶
̶Н̶о̶ ̶т̶ё̶л̶о̶к̶ ̶ж̶а̶л̶ь̶ ̶–̶ ̶н̶е̶ ̶з̶н̶а̶ю̶т̶ ̶т̶ё̶л̶к̶и̶,̶ ̶
̶Ч̶т̶о̶ ̶в̶с̶ё̶ ̶н̶е̶ ̶т̶а̶к̶,̶ ̶
̶Ч̶т̶о̶ ̶ч̶у̶д̶н̶ы̶й̶ ̶п̶р̶и̶н̶ц̶ ̶–̶ ̶в̶с̶е̶г̶о̶ ̶л̶и̶ш̶ь̶ ̶т̶о̶л̶ь̶к̶о̶ ̶
̶П̶р̶о̶с̶т̶о̶й̶ ̶м̶у̶д̶а̶к̶.̶ ̶
̶А̶ ̶я̶ ̶т̶е̶р̶п̶е̶т̶ь̶ ̶у̶ж̶е̶ ̶н̶е̶ ̶в̶ ̶с̶и̶л̶а̶х̶ ̶
̶О̶б̶м̶а̶н̶ ̶и̶ ̶л̶о̶ж̶ь̶.̶ ̶
̶Т̶ы̶ ̶н̶е̶ ̶с̶б̶е̶р̶е̶г̶ ̶д̶у̶э̶т̶ ̶к̶р̶а̶с̶и̶в̶ы̶й̶,̶ ̶
̶И̶ ̶т̶ы̶ ̶п̶о̶й̶м̶е̶ш̶ь̶,̶ ̶
̶Ч̶т̶о̶ ̶в̶с̶е̶ ̶т̶в̶о̶и̶ ̶и̶р̶и̶н̶к̶и̶-̶з̶и̶н̶к̶и̶ ̶
̶С̶о̶в̶с̶е̶м̶ ̶н̶е̶ ̶т̶е̶.̶ ̶
̶П̶р̶о̶щ̶а̶й̶. Пельмени в морозилке.
Борщ на плите.
Пропылесось, помой посуду,
Полей цветы.
Я к маме. Послезавтра буду.
̶Н̶у̶,̶ ̶г̶а̶д̶ ̶ж̶е̶ ̶т̶ы̶!̶ ̶