Кохання настало

З'явилась ти в мене,
Ти в мене настала.
Немов я коханню душу віддала,
Немов полюбила по-справжньому, чисто.
А сама радіти немов і не вміла,
Серце при одній думці тільки мліло,
Стала я скаженою, немов здичавіла.
А сердце моє просилось на волю,
І, немов запам'ятало, тую чудову долю.