Український Ґарик 306

Український Ґарик 306
За мотивами І. Губермана
 
Усюди, де цивілізація,
лунають ямби і хореї,
там є обов'язкова нація
для ролі тамошніх євреїв.
 
 
Оригінал
 
Везде, где есть цивилизация
и свет звезды планету греет,
есть обязательная нация
для роли тамошних евреев.