Мене нема

Мене нема
Мене нема мовчазним телефонам,
Мовчазним скринькам в мережевих хащах,
Мене нема мільярдам та мільйонам,
Усяким – і щасливим, і пропащим.
Мене нема чужим і дуже милим,
Які для мене ще існують досі,
Мене для них, напевне, не створили,
Та, мабуть, вони того і не просять.
Мене нема численним перехожим
І для самотніх теж мене немає,
Але й без них словами грати можу
І у рядки, без дозволу, сплітаю.