Сьогодні небо було вище

Сьогодні небо було вище
Відчувши невагому тишу,
Забувши гніт зимових справ,
Сьогодні небо було вище
І дух весняний пролітав.
Ще холоди були у силі,
Ще лютий був супроти всіх,
Але дерева гомоніли
Та заплітали в гомін сміх.
Коротких днів кінчалась скрута
Та прокидалося життя,
І вже хотілось просто бути
Та не пектись про майбуття.