МИСЛЬ

Немає в Думки ані тіла
та не сидить вона без діла.
Немає атомів у Думки,
але безмежні Мислі лунки.
Бо у творінні Деміурга,
всесильного того хірурга,
в його свідомості Творця
особа постає з лиця,
яка Думками хвилить
і Світ весь чорно-білить ...
 
24.02. 2017 р. 11:40. м. Київ