Український Ґарик 301

Український Ґарик 301
За мотивами І. Губермана
 
Нині жить гидливо-мляво
у бананових раях,
лиш в Росії ще цікаво,
бо безодні — на краях.
 
 
Оригінал
 
Сегодня приторно и пресно
в любом банановом раю,
и лишь в России интересно,
поскольку бездны на краю.