Український Ґарик 300

Український Ґарик 300
За мотивами І. Губермана
 
Розвивається світ по спіралі,
круг за кругом ідуть чередою,
ми сьогодні в частині моралі -
понад диких монголів ордою.
 
 
Оригінал
 
Развивается мир по спирали,
круг за кругом идут чередой,
мы сегодня по части морали -
над закатной монгольской ордой.