Не заколисуйте себе...

Не заколисуйте себе...
Не заколисуйте себе...
Щоб не прогавить свою Долю!
У всіх, хто справді – любить Волю,
Нехай, розправиться хребет!
Я – ще не знаю: хто я є...
Та, буду – піснею летіти
Над нашим свято-грішним світом
До тих, хто із колін встає!..