Не диво...

Не диво...
Не диво, що погорблені в нас спини,
Що звикли капелюх в руках тримати.
Та, - кожен встань з колін за Україну!
Бо, нащо тоді – тужилася мати?..
Не диво, що не бачимо ми неба...
Така хронічна і страшна хвороба!
І, все таки, - почати маю з себе!
Я злий! Я невдоволений! Я – бомба!!!