Гуртуймося

Гуртуймося , братове-українці!
Лиш через терни шлях веде до зір.
Хоча часи в країні непривітні,
Тримаймось до останніх сил.
 
Усі ми живем в одній країні,
Країні сонця, квітів і добра.
І ми повинні бути вдячні Україні
За те, що рідний дім всім нам дала.
 
За відчуттся свободи і краси
Каєу тобі спасибі, любий краю.
За те, що рідний ти, за те, що ти єси
Тобі я буду вірна,обіцяю.
 
Вересень 2016