Український Ґарик 299

Український Ґарик 299
За мотивами І. Губермана
 
Кошмарніше за лютих чужоземців
пройшлися по російському двору
головорізи з душами туземців
і відданістю світлу і добру.
 
 
Оригінал
 
Кошмарней лютых чужеземцев
прошлись по русскому двору
убийцы с душами младенцев
и страстью к свету и добру.