Весна

Весна іде...
Все починає оживати і цвіте
Весна іде....
Кохання, щастя, радість нам несе,
І ти зявився у моїм житті
Наче останній сніг
Теплом своїм зігрів
І зрозумів.....
А стільки часу я була одна
Тебе шукала,
І тепер - знайшла....
Весна прийшла!