Український Ґарик 295

Український Ґарик 295
За мотивами І. Губермана
 
Яка ж із мене є опора владі?
Обрізаний, освічений, бридливий.
Від цього мабуть я і є щасливий,
але ж від цьОго саме — полохливий.
 
 
Оригінал
 
Какая из меня опора власти?
Обрезан, образован и брезглив.
Отчасти я поэтому и счастлив,
но именно поэтому - пуглив.