Сніжинки

Сніжинки
Сніг лапатий коло хати засипає все подвіря
А сніжинки все кружляють,- в танці сніжному гуляють
Ох сніжиноньки красиві не засипти ви стежину,
Щоби сонечко у гості, завтра вранці завітало 
І усмішку теплу- теплу нам подарувало