Когда превосходство.!

За превосходство неверия над верой.
За превосходство черного над белым.
За превосходство воды над огнем.
За превосходство ученого над невеждой.
За превосходство холодного над теплым.
За превосходство зрячего над слепым.
За превосходство любящего над ненавидящим.