I never going back

I never going back
I run tight level
I never coming back there
Don't want to think how it feels without
For me it's difficult, "black" house

Tight level is "Burning" faith
Becouse it was unhappy case
What else can any say?
But why I chose this way...

Мой прошлый уровень не лёгок
Поэтому я никогда не возвращусь - даже под предлогом.
Тоска - я не хочу думать о тебе
Забыть бы всех "таких" друзей

Моей ступенью был Господь
Я бросил "братьев" и "сестёр"
Что еще любой из вас мне скажет?-
Я свободу выбрал - так мне скажут...