Не йди

Не йди,
Я буду схожа на печаль,
Я буду, може горда та ревнива,
Я буду нерозгадана, як даль,
Я буду, світло - сонячна, як нива,
Мої літа, візьмуть тебе в полон,
Немов дівчину юну в хороводі,
Де кожна з ниїх мов пережитий сон,
Тебе саму в своїй повторить вроді.
 
Не йди, не йди,
Навіщо мушу знать,
Що ти, як привид, бродиш над землею,
Шукаючи красу, яку невзять,
Яка не може бути лиш твоєю.
Не йди