Морський пейзаж
КОС
Ми сьогодні потрапили в літо
Із засніжиних видів на пляж,
Що єгипетським сонцем зігрітий -
Ніжить погляд морський пейзаж.
А пірнувши, пізнали казку,
Бо неначе володарі дна,
Що прийняли від Бога ласку -
Унизу там своя "земля"!
Тут розкинулись гори з коралів
Різних видів та кольорів.
Нужбо глибше, любий, пірнаєм,
Хоча внутрішній страх не велів!
Риб багато на дні чудернацьких -
Стільки форм для них вигадав Бог! -
Овальних, круглих, хвилястих
Поселив серед Красних вод!
Неймовірна морська атмосфера...
Ніби плівка із фільму Кусто!
У екран "прочинили" ми "двері"
Та проникли в реальне "кіно"!
16.01.2017
Фото КОС
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький