Я хочу навІки.
Я хочу танцювати якісний вальс.
Я хочу бути термостійкою, як сніжний барс.
Я хочу почати з тобою знайомство з: "А можна Вас?"
Я хочу, щоб ніколи не бУло: "немає НАС".
Я хочу танцювати твої думки.
Я хочу проживати з тобою вікИ.
Я хочу вранці цілувати твої вІки.
Щомиті. Я хочу навІки.