Сповідь...
Аудиозапись
Вас більше я вже не зустріну,
І відчай душу розриває.
Та серцем лину до хатини,
В якій давно вже вас немає.
Перехрещусь перед порогом,
Неначе перед Божим храмом,
Бо знаю: наче перед Богом,
Я винен перед Вами, мамо.
Я знаю: довгими роками
Ви так чекали свого сина…
Ой мамо, мамо… Рідна мамо!
Простіть мене, моя єдина.
Простіть мене за Ваші муки,
За Ваші… Вже холодні руки…