Тоді закінчиться війна...
Тоді закінчиться війна, -
Як об’єднає Бог в Любові!
Де, може, вип’ємо вина
І, - побратаємось у Слові...
В тім Слові, що колись, давно
Почули пращури! Та – ні...
Всі, як один, ми у війні!
Боюсь, - прокисне те вино...
Авторизация