Мені – сімнадцятий минало…

Мені – сімнадцятий минало…
Мені – сімнадцятий минало…
Я був хлопчиною з села.
І Доля - щедрою була.
Хоча, в житті - всього бувало...
Ось так... Приніс мене лелека
В життя, - де і полин, і мед!
Де крок назад, а два вперед, -
Не бездоганна картотека!
Мені – сімнадцятий минало…
Ой! Як давно все те було!
Вже не сховати під крило
Комету, що на землю впала…