Не спiши сказати...
Не спiши сказати : «нi…»
Я того – не зрозумiю,
Бо всi ночi i всi днi
Про одну, про тебе мрiю.
Не спiши сказати: «нi…»
З тим - i днюю, i ночую.
Не кажи того менi.
Твоє «нi…» - я не почую.
Не спiши сказати : «нi…»,
Як покличе мене Небо…
Там, в високiй далинi -
Буду янголом для тебе.
Не спiши сказати: «нi…»
Бiгло серце – по стернi…