Взяв я балалайку...
Взяв я балалайку,
Та й заграв, що знав.
Маю за те – пайку,
За своє: «гав-гав»!..
Календар гортаю:
Там – одна х..ня!
Так і, - балалаю
З вечора до дня.
Треба, чи не треба…
Тенор я, чи бас:
Вию вовком в небо
Під команду: «фас»!..