Тіні на стінах .

Я перекинув банку фарби, напевно,
Вона побачила в мені нікчемного художника.
Тепер ці плями з листа не стираються.
Я бачу в них сузір'я і яскраві, глибокі сни.
Той солодкий присмак старих подорожей скінчився,
Від них залишився поганий післясмак,
Як від поганого червоного вина.
Безглузде очікування на кінчиках пальців.
Доводиться закривати очі.
Я готовий грати зі страхами, стрибати в саму глибину,
З мостів. Високих,
Безжальних мостів.
Відчувати, як тонкі голки врізаються в мою шкіру
Чути ваші засудження за спиною,
Лікувати ці рани сльозами птахів-феніксів.
Краще б ми возраждалися з попелу.