Вечір

Вечір
Місяць над нами з’явився
І засіяли зірки,
Вечір на землю спустився.
Разом були я і ти…
 
 
В небі вогні рахували,
Пристрасть бентежила кров.
Все ми тоді забували,
Що ж з нами робить любов?!
 
Тарас Тимошенко
13.01.2017