Різдво

Любов Шевчук
Різдво
 
Матір Божа, в яслах Немовля,
Благовість і Ангели з’явились.
Месію славлять небо і земля,
Пастушки їм першими вклонились.
 
Вітаєм Сина Божого - Христа,
Матір, що Спасителя родила!
Душа піднесена, з молитвою вуста-
Промінь Любові Господа і сила!
 
Отець, Надії зірку запалив
І волхви з дарами поспішають.
На вертеп Він благодать пролив –
Ісуса із народженням вітають!
 
Хвала Богу, вірою - щита,
Здоров’я людям і благовоління!
Славім Матір Божу і Христа,
Миру і Небес благословіння!