З Новим роком! (віршоване привітання)
З неба падає сніг, наче вата
І цілує кожного з нас,
Сьогодні незвична дата -
Для бажань сокровенний час!
Хай збуваються мрії крилаті,
Рік добра наступить для нас!
Хай подовше триває свято,
Прикрашає усмішка вас!
Хай приємні сюрпризи знов тішать,
Радістю повниться дім!
Миром рік новий рясно засніжить,
А земля гарно вродить усім!
2016
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький