Кохаю Тiльки Тебе

Кохаю Тiльки Тебе
Моi думки лише про тебе.
I тебе згадую в ночi.
Кохаю сильно лише тебе.
Й заснути не можу у вi снi.
 
Я бачу лише тебе й кохаю.
Знаю що ти не знаеш про це.
Але я дiйсно мiй милий кохаю.
Я кажу нi кохання пройде це.
 
Але нi для мене ти важливий.
Не можу не згадувати тебе.
Мiй рiдний коханий почуй.
Прошу моi слова мене.
 
Я нiколи не кину тебе.
Кохаю лише просто тебе.
Для мене ти всё що е.
Проошу не кинь мене.
 
Кохаю сильно лише тебе...