Что то

Я втратив сон, прийшло тремтіння рук
І серце б'ється так зухвало.
Не хочу я терпіти біль тих мук
"Нічого це не означало..."
Я так любив, казав це знов і знов,
Я втратив все з останнім поцілунком,
Хтось скаже то була геть не любов,
А несподіванка з приємним подарунком.
Можливо й так..але і там є почуття
І їх ніхто не здатен заглушити..
На жаль таке сумне у нас життя
І без таких історій часом не можливо жити..