ДИВНИЙ СОН

ДИВНИЙ СОН
Дивний сон
Владимир Панчоха
МЕНІ НАСНИВСЯ ДИВНИЙ СОН,
ЩО ЗНОВ В ДИТИНСТВО ПОВЕРНУВ.
ТІ ПЕРШІ КРОКИ, ЩО ЗРОБИВ,
Я ЩЕ І ДОСІ НЕ ЗАБУВ.
 
Я ЩЕ БАГАТО ЩО ЗГАДАВ,
І ВПЕРШЕ ЯК ІШОВ ДО ШКОЛИ,
І КВІТИ ТІ ЩО Я ЗРИВАВ,
БІЛЯ ЯКИХ КРУЖЛЯЛИ БДЖОЛИ.
 
Я БАЧИВ ТОЙ- ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ,
ДЕ ЧУМАКИ ПО СІЛЬ ХОДИЛИ.
ЦВІЛИ ТРОЯНДИ У САДУ ,
І ВРАНЦІ НАС БАТЬКИ БУДИЛИ.
 
ПРОЙШЛИ РОКИ – МИНУЛИ ДНІ,
І ТИ УЖЕ, ДОРОСЛИМ СТАВ.
ВСЕ ТЕ, ЩО БУЛО У ЖИТТІ,
ТИ НЕ ЗАБУВ – ТИ ВСЕ ЗГАДАВ.
 
автор@ ВЛАДИМИР ПАНЧОХА
2016г
© Copyright: Владимир Панчоха, 2016
Свидетельство о публикации №116091305573