Спогади

Соромлюсь підійняти свої очі,
в моменти коли біля мене ти,
та поряд із тобою повний спокій,
і серце вже не так моє стучить.
Соромлюсь тобі щиро посміхнутись,
стидаюся я посмішку свою,
а ти немов навмисно провокуєш,
не залишаєш в спокої мене.
Стидаюся сказати що кохаю,
твій теплий дотик до долонь моїх,
і твій завжди спокійний ніжний погляд,
який колись зачарував мене.
К.Д.