Ти казав...

Ти казав у понеділок
Підемо разом на ринок
Я прийшла - тебе нема?
"Бо зупинку не пізнав!"
 
Ти казав що у вівторок
Подаруєш гривень сорок
Я прийшла - тебе нема...
"Не працює банкомат!"
 
Ти казав що у середу
Все найкраще - попереду
Я прийшла - тебе нема!
"Кум раніше завітав..."
 
Ти казав, що у четвер
Від кохання ти помер
Я прийшла - а там "швидка"!
"То боліла голова..."
 
Ти казав, що у пятницю
Маємо ми одружитись
Я прийшла - тебе нема...
"Хіба я таке казав?"
 
Ти казав, що у суботу
Підем разом на роботу
Я прийшла - тебе нема...
"То перерва почалась..."
 
Ти казав, що у неділю
Підем разом на весілля
Я прийшла - тебе нема!
"Знаєш, краще йди сама..."