Нема вороття...

Нема вороття...
Зізнатись? Ні!
Ні за що,
А ні слова!
Що біль розлуки
душить по ночах,
Що в сніг і дощ
прибігти я готова,
Щоб потонути знов
в твоїх очах…
Устами приголубитись до тебе,
Признатись -
що ти сенс мого життя!
Тобою жити -
більшого не треба,
Та я мовчу...
Нема вже вороття...
 
2016