Плоть вiд плотi

Мене не принЕсли лелеки.
Мене не у грядці знайшли.
Я вихід любовної спеки.
Я крапля небесній смоли.
І очі моєї матусі,
Яскравіше різних зірок.
На неї понині молюся,
Робля по життю кожний крок.
І це розуміння не мине.
Народжений в справжній любові.
Я плоть її плоті донині.
На віки я кров з її крові.