Незнайомка

Я зустрів тебе восени
Із початком теплого жовтня
Подумав тоді-невже це кляті сни?
Знову їдять душу мою самотню
 
Але ні, ти стояла переді мною
Посміхалась та волосся пальцем крутила
А я все гадав: що з тобою?
Хоч би пристрасть миттєва ця відпустила
 
Пам'ятаю, як познайомились, поглядами обмінялись
Повадки твої старомодні
Руки твої холодні
Казкове вбрання мені запом'ятались
 
Ні, я не закоханий в тебе, я любити не вмію
Все, що можу-писати листи недоумка
Але забути тебе я не смію
Моя Незнайомка