Спитай!

А ти спитай в кого стрiляв твiй тато?
Яких пташок вiн полишав життя?
Як готувало до вiйни iх НАТО...
З людини виховав таких як вiн в смiття.
 
Чому стрiляв вiн ЗАЙЧЕНЯТ Донбасу?
Та нагороду презедента брав?
Чому не мав вiн для питання часу?
А все стрiляв,стрiляв,стрiляв,стрiляв...
 
Тримай же поруч донечко ти тата,
Дiтей, жiнок Донбасу збережи,
Жилаб на Сходi- звали б його =вата=
Хоч ти дитина правду iм скажи...