Поэмбук – поэтическая социальная сеть. Стихи современников и классиков
Показать уведомления
Книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Вход
Регистрация
Мои книги
Стихи
Поэты
Дуэли
Альбом
Дневники
Рейтинги
Конкурсы
Лиги
Поэмбук
Современники
anchenyatko
А небо зоряне
А небо зоряне
anchenyatko
А небо зоряне сьогодні
І хмарам геть не до дощу,
Немов літак іде по взльотній
Я з ними настрій відпущу.
А вранці встану я самотня,
Почну все з чистого листа.
Порину в щось нове,зворотнє...
Чого ніхто не розпізна.
Стихи этого автора
Добраніч
Добраніч
Когда-то там,потом...
Добраніч
Звезды
Авторизация
Регистрация
Email или логин
Пароль
Забыли пароль?
Войти
Email аккаунта для восстановления
Восстановить
Поиск по авторам
Все
Классики
Поиск по стихотворению
Название
Содержание
Все
Современники
Классики
Уведомления