Бути як всі? - бути "ніким".

Бути як всі? - бути "ніким".
Наголос в пріоритетах не ставлять.
Порівняльні змагання - "пікет".
Одягом міряються, хто ширший ТП.
21 століття, гниющий квадрат.
В кути забивають, ховають свій смак.
На розум табу, почуття на плакат.
Живемо одним лиш, це слово ВК.
Життя? яке там, ви що., це не життя.
Я виберу страх, думки, само-буття.
Отар не потрібно це стадний інстинкт.
Це все, для всіх тих, хто став тут "ніким".