Сніг посеред літа
СНІГ ПОСЕРЕД ЛІТА
Загриміло-зашуміло
Й раптом дивина -
Стало поле білим-білим,
Але ж не зима?!
Всіяло земельку градом.
Листя - наче сито.
Темна хмаронька над садом:
"Дощиком полити!"
Так затіялася гра
топчілки-доганялки
Й серед літечка зима
Вказує на санки.
"Ні-ні-ні - земля сказала -
Ще тобі не час!
Й біла ковдронька розтала,
Залишила нас.
18.07.2016
Фото з інтернету (Град в липні 2016 у Хмельницькій області)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
ID: 687619
Рубрика: Вірші, Казки, дитячі вірші
дата надходження: 04.09.2016 16:31:57
© автор: Світлана Крижановська© Copyright:
Светлана Маярчак Крыжановская, 2016
Свидетельство о публикации №116090503849