Лебедине кохання
Заспіваю я тобі пісню лебедину,
Щоб почули полонини про мою єдину.
Хай вона гучніш лунає там ,де сонце сходить
Та до серця до твого стежинку знаходить.
Лебедиця ти моя , друга половина
Ти від мене народила чудового сина.
Я тебе кохаю мила міцно до безтями
Сподіваюсь ,що кохання справжнє поміж нами.
Я з тобою зустрічати хочу кожен ранок,
Каву чорну готувати та смачний сніданок.
Хочу ,щоб в житті ніколи лиха ти не знала
С посмішкою на обличчі завжди зустрічала.
Сосэдка О.Д. 14.08.2016р.