Моє село

Життя мене привело,
У чарівне село
Де я зустріла кохану людину
Тут народила дитину
Купила невеличкий будинок
Та тримаю сільських тваринок
 
Тут живуть дуже класні
І чудові люди.
В цьому барвистому селі
Прекрасні краєвиди.
Коли дивеся в віконце
бачиш казковий захід сонця
 
За глядайте до нас
В будь-який час
в село щастя, веселощів та кохання
до веселого сільського життя
В село Новоочаков!!!