Ти янгол весни

Вечір квітневий і зіронька сяє,
Свіжість весни так приємно п'янить.
Десь соловейко пісні вже співає.
Все розцвітає і хоче любить.
 
І ти розквітаєш,мов квітка прекрасна.
Яскрава, як сонце,ти-янгол весни!
Милуєш красою всіх зіронька ясна.
Хто тебе вигадав? Ти поясни.
 
Біля вікна ти стоїш,моя мила,
Милуєшся видом чарівних небес.
Дай мені,ластівко,дай мені крила.
Без тебе пропав до життя інтерес.
 
Як я кохаю тебе,о ти не знаєш,
Все виглядаєш якихось чудес.
Біблію вечором довго читаєш,
Та мрієш,щоб світ наш великий воскрес.