Останні сніжинки

Останні сніжинки у небі літають,
Танцюють прощальний таночок для нас.
На носик твій сівши,швидесенько тануть.
Вони розуміють-скінчився їх час.
 
Ти не виходиш на вулицю,мила,
Може,сніжинок злякалась,чи що?
Вийди,коханая,дай мені крила.
Без тебе не миле на світі ніщо.
 
Ти не лякайся вірусу клятого,
Він не здолає ніколи тебе.
Приймай Амізон і не бійся проклятого!
Не забувай вітамін "Це" і "Де"!
 
Минула пора непривітних морозів.
Скоро заквітнуть сади і поля.
Свято жінок і весни на порозі,
Хай розцвітає наша Земля!
 
Не бійся сніжинок останніх,Наталочка.
Та і скінчились вони всеодно.
Ти моє щире, єдине коханнячко.
Я тебе дуже люблю вже давно!