Одного хочеться побажати

Одного хочеться побажати
Коли тобі із ним дійсно краще,
То прожену тебе і зі снів.
Холоне серце, мов древній ящір,
Що на камінні душі спочив.
Іще буває озвешся болем –
Як рецидив застарілих ран.
Кохання янголів під контролем
Тримати мусить розум-тиран.
Була ти смертю, була життям ти,
Бо воскресила та вбила знов.
Я одного не зумів затямити –
Чим же тобі я не підійшов?
Вінком травневим з бузку та м’яти
Чоло вінчає тобі Господь.
ОднОго хочеться побажати –
Аби з душею дружила плоть.