Tallinn

Tallinn, mu armas ja kallis linn,
Sinu vanalinnas elab mu süda rõõmsalt ja rinn.
Kivised tänavad ja punased katused,
Sind külastades tunnen ma alati rõõmu ja rahutust.
 
Vaated Toompea lossist merele avanevad,
Sinu kaunis siluett mu meelt alati vallandab.
Kohvikud ja poed keskaegsetes müüride taga,
Siin on imeline elada ja igavesti jälgida.
 
Tallinna tornid ja kellatornide kõrgus,
Need on osa meie ajaloost ja kaunid nagu loodus.
Sind kiidavad nii kohalikud kui ka külalised,
Tallinna ilu on tõeliselt erakordne ja ainulaadne.