Ти зі мною будеш поряд

Ти зі мною будеш поряд
Ти зі мною будеш поряд
У самотності, мій Боже.
Порівняєш смутку гори,
Ріки радості – помножиш.
 
В глечик сльози позбираєш,
Перетвориш їх в перлинки.
Ти усі передбачаєш
У житті моїм сторінки.
 
Не самотня я з Тобою,
В кожнім дні дивлюся в небо.
В нім милуюся красою,
Що так вабить дух до Тебе.
 
Ти мене ще тут гартуєш,
Ще тримаєш у полоні.
Все Ти знаєш, бачиш, чуєш...
Доля вся в Твоїх долонях.
 
Хочу ближче притулитись
До грудей Твоїх, мій Боже,
І з надією молитись,
Щоб Ти віру в серці множив.