Подяка

Аудиозапись

Я вдячний, Господи, Тобі
За матір, тата, жінку, сина,
За те, що є моя родина
Під сяйвом сонця на Землі.
 
Я вдячний, Господи, за те,
Що народився в цій родині.
Дай щастя всій моїй країні,
Благовоління дай своє!
 
Нехай над нами, Боже, світ
Натхнення і любові сяє,
Нехай завжди музика грає
І дарять квіти людям цвіт!
 
 
2001р.