Везёт Петро свiдомий хлам на таратайке
ЭнЗе запасы, что к войне собрали
Без электричества теряют всякий смысл.
Нас террористами свідомі оболгали
Пойми: горит на воре шапка, Здраво мисль.
Шакалы запада в овечьих шкурах лают.
Силком свiдомых гонят сланец воевать.
А Беня на крови их баксы зашибает.
Ему на укров этих глупых наплевать.
За що боровся ти, майдаун, те і маєш.
У владі підарасти всім рулять.
Сто раз на день ти свою жопу підмиваєш.
Між вас, свідомих, лише виживе тут бл…
Ополоумила українська свідомість
На Русь у ног Обами зло рычат.
А за спиною незалежна впала в комi.
Финансы, як корова сголоднiлая мичать.
Эх, ненько, рiдна ненько, что ты наплодила?
На незалежностi свихнувшихся дебил.
Сама себя, жадненька, стало быть, сгубила.
В могилу Беня кол осиновый забил.
Кому потрібні на землi пихаті байки
Про твою мудрість і прихильність давнині.
Везёт Петро свiдомий хлам на таратайке.
Грохочут кости незалежностi в трунi.
12 августа 2014 года